Fin sæson, trods regnvejret

 

Fin sæson, trods regnvejret og dystre vejrprognoser. Selvom metrologerne og nyhederne gjorde et stort nummer ud af at vise prognoser med dårligt vejr for juli og lufthavne fyldt med folk der rejste væk fra DK, var der alligevel rigtig mange der også blev hjemme her i vores skønne lille land.
Vi kan ikke være utilfredse når vi ser tilbage på det sidste halve år. De første måneder var dog ikke helt så gode som sidste år, men alligevel bedre end 2010. Eftersæsonen i år var faktisk bedre end de to sidste år.
Rost af mange gæster. Vores forevisninger er forløbet fornemt og kundeplejen er været i top i år og det skyldes vores dygtige og professionelle personale der altid er friske på at give den fornødne service.
Nu ser vi frem mod efterårsferien i uge 42 hvor vi håber at vejret vil arte sig, men lidt vind og sol byder vi velkommen. Mon ikke der lige skal komme et solstrejf over Skagen -der er jo statistisk bevis for at muligheden er lidt større heroppe. Vi ses i de snart helt rødgule skovfarver og smukke trækformationer af fugle der skal sydpå033

 

033

Hvem er stærkest ? -vores nordatlandiske havørne tager en hurtig lille meningsudveksling. Hunnerne får som regl det sidste ord.

---

Fin sæson, trods regnvejret og dystre vejrprognoser.

Selvom metrologerne og nyhederne gjorde et stort nummer ud af at vise prognoser med dårligt vejr for juli og lufthavne fyldt med folk der rejste væk fra DK, var der alligevel rigtig mange der også blev hjemme her i vores skønne lille land.

Vi kan ikke være utilfredse når vi ser tilbage på det sidste halve år. De første måneder var dog ikke helt så gode som sidste år, men alligevel bedre end 2010. Eftersæsonen i år var faktisk bedre end de to sidste år.

Rost af mange gæster -vores forevisninger er forløbet fornemt og kundeplejen har været i top i år og det skyldes vores dygtige og professionelle personale der altid er friske på at give den fornødne service.

Nu ser vi frem mod efterårsferien i uge 42 hvor vi håber at vejret vil arte sig, men lidt vind og sol byder vi velkommen. Mon ikke der lige skal komme et solstrejf over Skagen -der er jo statistisk bevis for at muligheden er lidt større heroppe.

Vi ses i de snart helt rødgule skovfarver og smukke trækformationer af fugle der skal sydpå.