Kamtjatkas fantastiske udvikling

Stellers eagle Eagleworld

Kamtjatka, en af de store Stellers ørne som findes på Ørnereservatet. Den har allerede nu i sit tredje år gennemgået en fantastisk udvikling. Den har fået nye, smukke svingfjer, som har afløst de mindre stærke fjer fra ungetiden som nemt bliver slidte og beskadiget.

Stellers eagle Eagleworld

Men det mest overraskende er, at den ganske hurtigt også har gennemgået en forvandling til det markante udseende som er typisk for den voksne Stellers ørn med den hvide vingekant og de hvide fjer på benene. Som man kan se på billederne er den godt på vej til at ligne de voksne fugle.

  

Stellers eagle Eagleworld

Den daglige flyvetræning har givet Kamtjatka en utrolig styrke og den kender nu hele luftrummet ved Ørnereservatet, hvor den boltre sig i sit rette element.

Stellers eagle Eagleworld

Den lever fuldt ud til Ørnerereservatets betegnelse: luftens bjørne - den dykker med en sådan kraft at den med største lethed kan slå en mand omkuld.

Frank Wenzel har af sikkerhedshensyn vænnet ørnen til en terrængående bil, som ørnen har accepteret. Endda så meget at den ganske upåvirket lander på bilens tag.