Forevisninger september måned 2018

September måned

Forevisninger hver onsdag kl. 1000 og hver lørdag kl. 1500

-Forevisningen begynder kl. 1000 og 1500 på de angivne dage.

-Forevisningen varer ca. 1 time. 

-Vi åbner for Café og udstilling / samt billetsalg 1 time før dvs. 
kl. 09 og kl. 1400. 

-Der er åbent 30 min efter forevisningen.

 

Forevisningen varer 1 time og vi åbner 1 time før - for vores cafe og udstilling. Efter forevisningen er der åbent i ca. 30 min før porten lukkes igen. Vi anbefaler at bestille billet online på www.eagleworldshop.dk.
Praktisk info her:
http://www.eagleworld.dk/planlaeg-dit-besoeg/praktisk-info/Det er her, historiens vingesus mærkes i dens mest bogstaveligste forstand. - Og både børn og voksne lader sig begejstre af det unikke syn, når de store nordiske rovfugle, som kongeørn, havørn, jagtfalk og vandrefalk viser eksempler på deres fremragende jagtteknikker og samarbejde med mennesket. En jagtteknik og et samarbejde, som de gamle grækere, vikingerne og ikke mindst alverdens konger og adelige har hyldet i årtusinder.


"En falk, trænet til falkejagt, er det frieste dyr, der holdes af mennesker. Den udfolder sig i fuldstændig frihed i skøn harmoni med sin vilde natur. Den kommer frivilligt tilbage til falkoneren, men kunne sagtens flyve væk", fortæller Frank Wenzel, som oprettede Ørnereservatet i 1980. Et Ørnereservat som er enestående i Europa, og som i de sidste 38 år har haft mere end 1,5 million besøgende fra hele verden.

 

Se vores Event kalender på facebook her