Forevisninger august måned 2018

AUGUST MÅNED

Forevisninger hver dag kl. 1500 tirsdag-lørdag

 

-Forevisningen begynder kl. 1500 på de angivne dage i august måned.

-Forevisningen varer ca. 1 time. 

-Vi åbner for Café og udstilling / samt billetsalg 1 time før dvs. 
kl. kl. 1400. 

-Der er åbent 30 min efter forevisningen.

 

Ørnereservatet har forevisninger hver dag i August (undtagen søndag og mandag hvor der er lukket). Tirs-ons-tors og fredag og lørdag kl. 15. Forevisningen varer 1 time og vi åbner 1 time før - for vores cafe og udstilling. Efter forevisningen er der åbent i ca. 30 min før porten lukkes igen. Vi anbefaler at bestille billet online på www.eagleworldshop.dk.
Praktisk info her:
http://www.eagleworld.dk/planlaeg-dit-besoeg/praktisk-info/Det er her, historiens vingesus mærkes i dens mest bogstaveligste forstand. - Og både børn og voksne lader sig begejstre af det unikke syn, når de store nordiske rovfugle, som kongeørn, havørn, jagtfalk og vandrefalk viser eksempler på deres fremragende jagtteknikker og samarbejde med mennesket. En jagtteknik og et samarbejde, som de gamle grækere, vikingerne og ikke mindst alverdens konger og adelige har hyldet i årtusinder.


"En falk, trænet til falkejagt, er det frieste dyr, der holdes af mennesker. Den udfolder sig i fuldstændig frihed i skøn harmoni med sin vilde natur. Den kommer frivilligt tilbage til falkoneren, men kunne sagtens flyve væk", fortæller Frank Wenzel, som oprettede Ørnereservatet i 1980. Et Ørnereservat som er enestående i Europa, og som i de sidste 38 år har haft mere end 1,5 million besøgende fra hele verden.

Tjek vores EVENT kalender på facebook her