Årets gang 2013

1496334_10150431500604977_1930581216_o

Årets gang

Lige nu er vi i fuldt sving med en ny udstilling i forbindelse med vores hal, hvor vi har bygget en stor trappe op til 1 sal som har ligget ubenyttet hen. Her bliver det muligt at høre til rovfuglenes lyde. Vi arbejder stadig på de tekniske ting og bliver færdige til foråret.

Det blev en stor succes med vores såkaldte "backstage" program, et mini kursus som mange er blevet opmærksomme på -et spændende program med rovfugle kendskab.

Frank Wenzel blev fejret i Ørnereservatet i år hvor han fyldte 75 år. En stor dag for Frank med anseelig omtale i 5 af landets største aviser.

Mod alle forventninger kom vores dygtige vandrefalk Moldov sig -efter sin voldsomme kollision med hesten Maggi under en forevisning. Vi troede den døde, men nu er den mere frisk end nogensinde. Og det er et sandt mirakel og herligt at se.

600 års dagen for Skagen, da den fik sit købstadsprivilegium, foregik blandt andet sammen med jagtfalken Filippa fra Ørnereservatet med et stort historisk skuespil ved den tilsandende kirke ved Skagen.

Vores sakerfalk Will fløj væk midt i vores højsæson og blev ikke fundet. Men der var en overvældende interesse fra hele Skandinavien med hjælp og bistand for, at prøve at finde ham med kikkert, kameraer og radioamatører med antenner. Vi vil endnu en gang benytte lejligheden til at sige tak.

Sidst på året har vi trænet en ny jagtfalk op der hedder "Grey Ice" som har vist sig, at være meget fortrolig med vores heste og er allerede meget kompetent. 

Vi glæder os til at vise meget mere til foråret -både med denne nye falk og alle vores ørne.

Ørnereservatet ønsker en glædelig jul og et lykkebringende nytår

På fotoet ses kongeørnen Bajanka i snelandskab ved Simon Skrivers klit