Enestående yngleår for jagtfalke

222016_10150317353924977_73538781_n

På fotoet ser man at falkene er ved at blive trænet til at bære hætte og blive fortrolig med falkoneren. Vi kan allerede nu se at de har en fantastisk flyvekondition. På en aftentræning hvor store flokke af gæs trak fra nord til overnatningspladsen ved Gårdbo sø, fløj en af de unge jagtfalkehanner instinktivt op for at undersøge "fænomenet". Falken vendte tilbage efter 20 minutter fra ca. 400 meters højde efter at have været i selskab med de imponerende kileformationer som prydede aftenhimmelen over Ørnereservatet..

Her ser vi to store jagtfalkehunner, efter afkom fra et helt hvidt par. De udemærker sig på deres kraftige bygning og især store fangere og næb som kendetegner de største arktiske jagtfalke.

På fotoet ser man at falkene er ved at blive trænet til at bære hætte og blive fortrolig med falkoneren. Vi kan allerede nu se at de har en fantastisk flyvekondition. På en aftentræning hvor store flokke af gæs trak fra nord til overnatningspladsen ved Gårdbo sø, fløj en af de unge jagtfalkehanner instinktivt op for at undersøge "fænomenet".

Falken vendte tilbage efter 20 minutter fra ca. 400 meters højde efter at have været i selskab med de imponerende kileformationer som prydede aftenhimmelen over Ørnereservatet..

Se alle billederne og resten af historien på vores facebookside