Juli måned på Ørnereservatet

Sommer 2009 JULI

Juni gik over alt forventning

Her på Ørnereservatet er Juni måned gået over alt forventning og vi har haft rigtig mange besøgende. Vi har haft stor succes med vores nye udstilling om ørnene og vores gæster har været særdeles interesseret i alt materialet og søgt masser af information via vores website.
Vi kan kun være tilfredse med denne udvikling og er glade og stolte over, at vores nye tiltag er blevet modtaget så positivt af vores publikum.

Ja faktisk er vi blevet nødt til at ansætte 3 nye medarbejdere mere her i højsæsonen, for at klare serviceringen af alle vores besøgende turister. Så vi vil også lige benytte lejligheden til at sige velkommen til Vivi, Pernille og Josephine som vil hjælpe til i den travleste tid med flere forskellige turistmæssige opgaver.  

Alt om vores website

Generelt indeholder vores website alt den information du kan ønske dig. Så frem du ønsker at kombinerer din ferie i det smukke Nordjylland med et besøg på Ørnereservatet. Se f.eks alt om vores åbningstider her:

Se Ørnereservatets åbningstider her

Her kan du også se vores priser for alle vores arrangementer for hele sæsonen på Ørnereservatet. Vi kan tilbyde dig næsten hvad som helst i billetter og priser, alt efter om du kommer som familie, pensionist, studerende, skole eller anden institution? - så kan vi tilbyde en rabat på din billet!

Er I over 10 personer kan vi tilbyde jer en ekstra grupperabat på 10%. FDM medlemmer vil kunne opnå 1 gratis adgang for 1 voksen såfremt i minimum er 2 voksne i en bil. Se i øvrigt alt om vores priser og rabatter her:

Se vores priser og åbningstider her

Når I så har besluttet jer for et besøg på Ørnereservatet -så vil vi selvfølgelig også gerne fortælle jer om alt det spændende vores program i øvrigt kan byde på. Du kan her downloade vores brochure, indeholdende alt du bør vide inden du besøger os.


Her kan du læse mere om hvad kan du opleve på Ørnereservatet:

Online bestilling af billeter og kørselsvejledning
Husk, du kan altid bestille billetter til dit besøg online via vores website. Dette kan gøres via dette link og samtidigt opnår du rabat: http://www.eagleworldshop.dk/ bare husk at du skal medbringe din e-mail kvittering til os, så får du ekstra hurtig og nem adgang til Ørnereservatet i højsæsonen.


Her kan du se hvordan du nemmest finder vej til os:
Se hvordan du finder ørnereservatet


Overrask med et gavekort
Er der en du holder ekstra meget af, eller vil du bare gerne give nogen en helt særlig oplevelse, ja så kan vi også tilbyde dig et gavekort som du kan overraske med. Du kan bestille gavekortet via Gavekoret.dk http://www.oplevelsesgavekortet.dk/ (Oplevelsegavekortet) og pr. www.smartbox.dk kan man købe gavekort -forhandles bla. hos boghandleren.


Ud over at bestille billetter eller gavekort i vores webshop kan du også handle online. Magasiner og blade af forskellig slags og du kan også købe de fineste fjer fra vores store rovfugle. Hver gang du køber en fjer udsteder Ørnereservatet et ægthedsbevis (CITES) der følger fjeren.


Download bøger og videoklip ganske gratis
Der er også rig mulighed for at downloade en del af Frank Wenzels tidligere bøger omhandlende rovfugle ganske gratis. Se bøgerne her indeholdende Frank Wenzels særdeles flotte fotos af rovfuglene. /page/Historiske-publikationer.aspx
På vores website ligger der også et utal af videoklip som du kan downloade og se i fred og ro. Få på den måde en ny og informativ indsigt i rovfuglenes verden. Her vil du kunne opleve en masse og se nogle flotte optagelser blandt andet af vores nye ørneunger og de meget imponerende Stellers ørne.

Se og oplev mere her: /page/Video-2005---2007.aspx

Læs de fantastiske artikler
På Ørnereservatets website kan du også læse i blandt mange spændende artikler om de forskellige rovfugle. Der er rig mulighed for at få en masse information om fuglene på for hånd, så er du ekstra meget på forkant med det der venter dig, ved et besøg på Ørnereservatet.


Her er blot nogle få af de artikler som de vil kunne få glæde af at læse:
Havørn - Særligt udvalgte artikler omhandlende Ørnereservatet og vores Rovfugle:

Ørnereservatets forestående 25 års jubilæum
Falkonerbog - Kunsten at jage med rovfugl
Da falkejagten blev til
Det at være falkoner
Kærlighed og Passion
Ørnereservatet et fristed

Vi takker for din interesse for Ørnereservatet og håber også at denne artikel for juli måned, og vores website kan hjælpe dig til at, at få den information og vejledning som lige netop du måtte ønske. Vi har forsøgt at bygge det hele op på en nem og overskuelig måde.


Det var en lille intro til det du vil kunne opleve og se live ved et besøg på Ørnereservatet. Vi glæder os fortsat til at hilse på dig og din familie og vi ser frem til, at Juli måned vil bringe og ligeså mange begejstret besøgende blandt publikum, som vi har oplevet det i hele Juni måned.

Vel mødt til en fortsat god sommer fra hele Ørnereservatet med vores dygtige falkonerer og medarbejder samt familien Wenzel.