Boganmeldelse Kongernes Jagtfalke

Kongernes jagtfalke

Jan Hansen, boganmeldelse:

Kongernes Jagtfalke skrevet og illustreret af: Frank Wenzel

Bogen er rigt illustreret med uovertrufne billeder. Billederne i bogen viser gang på gang til stor glæde og beundring for bogens læser, de prægtige falke i deres helt fantastiske og flotte positurer.

 Kongernes jagtfalke

Frank Wenzel fortæller for første gang om de store falkes udbredelse og man bliver på levende vis guidet rundt i fuglenes geografiske udbredelses områder højt oppe i nord på Island og Grønland. Bogen beskæftiger sig med Islands- og Grønlandsfalken og man bliver ført ind i falkenes levevis via en naturlig og meget levendegjort tekst.

Emner som Jagtfalken på Island og Grønland og dens historie, udseende og generelle levevis bliver også gennemgået og Frank Wenzel formår at formidle et interessant og levendegjort materiale til læseren hele vejen igennem bogen, blandt andet ved hans helt egne observation tæt på falkenes ynglesteder.

Kongernes jagtfalke

Falkejagtens historie, opstående og udbredelse ved de europæiske og nordiske kongehuse og fortællinger med historiske referencer er også et emner der er fundet plads til i bogen. Falkenes indflydelse på kunsten og deres art, slægtskab og de forskellige racer bliver gennemgået og afslutningsvis kommer Frank Wenzel også ind på sit 40 år lange virke og arbejde med falkene og nutidige erindringer skildres.

Kongernes jagtfalke

Denne bog kan enhver natur- og historisk  interesseret person  få stor glæde af at læse.

Link til webshop: Køb bog her

http://www.eagleworldshop.dk/product.asp?product=266