Frank Wenzel, Eventyrfuglen, Hvepsevågens gådefulde liv

Eventyrfuglen, Hvepsevågens gådefulde livDen kendte naturfotograf Frank Wenzel har fra sit fotoskjul i en trætop tæt ved Hvepsevågens rede fulgt dens bevægelser, og han har i løbet af de ca 1000 timer, han har tilbragt der, optaget en række blændende billeder, hvis mage næppe findes.I den ledsagende tekst giver han en fængslene skildring af sine oplevelser. Læseren er med ham hele tiden på hans vandringer gennem de store skove, under forberedelserne til optagelserne, og han deltager i glæden, når anstrengelserne krones med held.


Frank Wenzel får læseren til at leve sig ind i hele den verden af skønhed og harmoni, bogen rummer, og fortællingen om hvepsevågen bliver i sandhed et eventyr.

Frank Wenzel -sin ungdom til trods - er i første række blandt naturfotografer. Han er kendt for talrige bidrag til dapressen og naturhistoriske tidskrifter i ind- og udland, og han har leveret fornemme bidrag tiul Nordens fugle i farver, hvor han har fotograferet 400 af fuglene i deres naturlige omgivelser. desuden har han i 1958 udsendt Musvågen, som allerede er udkommet i en svensk, en tysk og en engelsk udgave.
Munksgaard

Download gratis bog i PDF

  1. Omslag til bog
  2. Side 1 - 30
  3. Side 31 - 62
  4. Side 62 - 95
  5. Side 96 - 121

hvepsevaage425pix.jpg