Ørnereservatets forestående 25 års jubilæum

065-1

I anledning af Ørnereservatets forestående 25 års jubilæum ønsker vi at markere de mange begivenhedsrige år med nye udstillinger og flere aktiviteter i den kommende sæson.

I særdeleshed ønsker vi at profilere den kulturhistorie, som rovfuglene har gjort sig bemærket med i Danmarkshistorien.

Flere nye udstillinger er allerede etableret, når Ørnereservatet slår portene op til april.

Det vigtigste er dog, at Ørnereservatets program med de trænede rovfugle er udvidet ganske betydeligt i de senere år, således har vi i den sidste sæson kunne præsentere 5 havørne på samme tid i fri flugt over Nordjylland og tæt på vores publikum. Uden overdrivelse en verdenssensation som kun kan opleves på Ørnereservatet. Også kongeørne, vandrefalke og jagtfalke er med i programmet.

jagtfalk på ørnereservatet

Som noget specielt til foråret vil vi i anledning af den kongelige begivenhed præsentere de, igennem historien, berømte kongelige falke, som kun findes på Ørnereservatet.

Det skal pointeres, at Ørnereservatet er en bæredygtig virksomhed, som i snart 25 år har ydet en betydelig samfundsmæssig oplysning, der forlængst har rundet en million besøgende. Det kan bemærkes, at virksomheden hidtil er drevet uden offentligt tilskud overhovedet, dermed står Ørnereservatet i kontrast til de mange stats- og EU finansierede turistattraktioner, som er blevet opført i Nordjylland - for hurtigt at lukke igen.

Det vil glæde Ørnereservatet meget, at fremvise og orientere om vores nye udstillinger og aktiviteter i øvrigt.

Ønsker De at vide mere, kan De gå ind på vores internationale, prisbelønnede internetportal eagleworld.dk som viser hvad der foregår i rovfuglenes spændende verden.


Med venlig hilsen

Irene og Frank Wenzel

Ørnereservatet