Stålorme og Gårdbo sø -nyt projekt

stålorm kristine 2012

 

Kristine der er den anden nye dyrepasserelev i Ørnereservatet har netop færdiggjort sin første store skiftlige opgave. Rapporten omhandler bla. spændende fotos af stålorme, smukke fotos af sangsvaner der raster i Råbjerg  sø, samt en beskrivelse af området omkring Ørnereservatet, nærmere bestemt som Gårdbo sø. Gårdbo sø var i gammel tid en af landsdelens største søer, nu er den dog inddraget til fordel for landbrug, men der er stadig meget dyre liv og fugletræk der holder til her. Fra Gårdbo sø er der i øvrigt udsigt til Simon Skrivers klit, som det forrige Ørnereservatet -naturprojekt omhandlende.
Se mere her og læs rapporten her

Kristine der er den anden nye dyrepasserelev i Ørnereservatet har netop færdiggjort sin første store skiftlige opgave. Rapporten omhandler bla. spændende fotos af stålorme, smukke fotos af sangsvaner der raster i Råbjerg sø, samt en beskrivelse af området omkring Ørnereservatet, nærmere bestemt som Gårdbo sø. Gårdbo sø var i gammel tid en af landsdelens største søer, nu er den dog inddraget til fordel for landbrug, men der er stadig meget dyre liv og fugletræk der holder til her. Fra Gårdbo sø er der i øvrigt udsigt til Simon Skrivers klit, som det forrige Ørnereservatet -naturprojekt omhandlende.

IMG_0031

Kristine med vandrefalk

 

Se mere og læs rapporten her

"Ørnereservatets natur" er en del af et nyt koncept med opgaver som Ørnereservatets nye medarbejdere kan forvente at få. Formålet er at få mere viden og lære at formidle kendskab til det varierede dyre og planteliv der omgiver Ørnereservatet.

Gaardbo sø kristine 2012